Over onze winkels

We zijn onze winkel in Ameide gestart in mei 2012. Nadat Irene al ruim 10 jaar in de bakkerswinkel in Ameide had gewerkt, hebben we in mei 2012 de winkel overgenomen. Onze doelstelling is eerlijke producten van hoge kwaliteit aanbieden aan onze klanten. Onze hoofdleverancier, meesterbakker Uljee, bakt op ambachtelijke wijze heerlijk brood, waar zo min mogelijk toevoegingen in zitten. Gezond en eerlijk brood, zoals brood bedoeld is!!! Ook bakt hij diverse specialiteiten, zoals desem-, spelt- en glutenvrij brood. Het gebak van meesterbakker Uljee is van ongekend hoge kwaliteit en heeft al behoorlijk naam gemaakt in de regio.

Zelf bakken we in onze winkel croissants, stokbrood, kleinbrood, divers banket en hartige broodjes. Voor deze producten zoeken we steeds naar de beste leveranciers, want voor onze klanten willen we ook hierin alleen de beste kwaliteit.

Ook kunt u bij ons een luxe ontbijt bestellen. Wilt u uzelf of iemand anders verrassen met een luxe of champagneontbijt, wij verzorgen het graag voor u en bezorgen dit geheel gratis in de regio tussen 7 en 9 uur. Tevens is het mogelijk om bij ons lunchpakketten te bestellen, voor uzelf, uw klanten of uw personeel. We maken deze in overleg geheel naar uw smaak en keuze. Verder hebben we een belegde broodjesservice.

Tevens is er in onze winkel een kleine lunchroom, waar u kunt genieten van heerlijke koffie, thee of fris, al dan niet met een koek, belegd of hartig broodje of een overheerlijk gebakje. In de maanden april tot en met oktober hebben we heerlijk softijs en serveren we desgewenst ook ijscoupes met verse aardbeien, karamel of chocolade en verse slagroom.

Op 29 augustus 2014 zijn we van start gegaan met onze nieuwe winkel in Meerkerk.