Over onze winkels

We zijn onze winkel in Ameide gestart in mei 2012. Nadat Irene al ruim 10 jaar in de bakkerswinkel in Ameide had gewerkt, hebben we in mei 2012 de winkel overgenomen. Onze doelstelling is eerlijke producten van hoge kwaliteit aanbieden aan onze klanten. Onze hoofdleverancier, bakkerij de Jager uit Leerdam, bakt op ambachtelijke wijze heerlijk brood, waar zo min mogelijk toevoegingen in zitten. Gezond en eerlijk brood, zoals brood bedoeld is!!! Ook bakt hij diverse specialiteiten, zoals desem en spelt brood. Het gebak van bakkerij De Jager is van ongekend hoge kwaliteit en heeft al behoorlijk naam gemaakt in de regio.

Zelf bakken we in onze winkel croissants, stokbrood, kleinbrood, divers banket en hartige broodjes. Voor deze producten zoeken we steeds naar de beste leveranciers, want voor onze klanten willen we ook hierin alleen de beste kwaliteit.

Tevens is er in onze winkel een kleine lunchroom, waar u kunt genieten van heerlijke koffie, thee of fris, al dan niet met een koek, belegd of hartig broodje of een overheerlijk gebakje. In de maanden april tot en met oktober hebben we heerlijk softijs.

Op 29 augustus 2014 zijn we van start gegaan met onze nieuwe winkel in Meerkerk.