Brood & gebak

Het ene brood is het andere niet. De kwaliteit van het brood wordt bepaald door de ingrediënten die worden gebruikt en door het vakmanschap en de zorg waarmee het wordt bereid. Ambachtsbakker de Jager gebruikt alleen de beste grondstoffen en bakt op ambachtelijke en eerlijke manier brood van heel hoge kwaliteit. Hij gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en voegt er geen kunstmatige smaak of kleurstoffen aan toe. Het resultaat hiervan is brood, dat vol van smaak en gezond is en boordevol voedingsstoffen en vezels zit.

Buiten de vele soorten gewoon en luxe brood kunt u bij ons ook terecht voor desem, spelt en glutenvrij brood.

Desembrood: Dit is brood waaraan geen gist wordt toegevoegd. Het proces van natuurlijke gisting is al eeuwenoud en volgens dit principe bakken de broodbakkers van ambachtsbakker de Jager nog steeds het desembrood.Het deeg voor desembrood ligt minimaal 24 uur rustig te rijpen voor het wordt gebakken. Dit heeft als gevolg dat het brood een vol en karakteristiek aroma heeft, langer vers blijft en vrij is van koemelk, suiker en conserveringsmiddelen. Ideaal voor mensen met een allergie, maar in de eerste plaats gewoon heel erg lekker.

Speltbrood: Dit brood wordt gebakken van Spelt, een oergraan dat rijk is aan vitamines, mineralen en voedingsstoffen en bovendien door het lichaam heel makkelijk wordt opgenomen. Voor mensen met een tarweallergie of maag of darmproblemen is dit brood een heel goed alternatief. Dit brood is duurder dan gewoon brood, omdat spelt een niet gecultiveerd graan is, waardoor er ook minder spelt op een hectare groeit als tarwe.

Glutenvrij brood: Mensen met glutenintolerantie (coeliakie) kunnen in plaats van gewoon brood glutenvrij brood eten. Glutenvrij brood wordt gemaakt van graansoorten die van nature glutenvrij zijn, zoals boekweit rijst of mais.

Ook voor gebak geldt: Het ene gebakje is het andere niet. Ook hier bepalen de ingrediënten het vakmanschap en de zorg waarmee het bereid wordt de kwaliteit. We hebben dagelijks vers gebak in de winkel, maar wilt u grotere aantallen bestellen, dan kunt u het best even bellen. We zorgen dan dat het voor u klaar staat, of we bezorgen het gratis in de regio.

Op bestelling kunnen we heel veel verschillende taarten leveren, van slagroom-, mokka- en vruchtentaarten, tot cijfer-, thema-, kinder- en fototaarten. In de winkel kunt u uit een fotoboek uw taart kiezen, of we maken hem helemaal zoals u dat wilt. Uiteraard worden ook taarten gratis bezorgd.